Wie we zijn

Omdat onze organisatie klein en compact is, zijn we persoonlijk betrokken bij al onze projecten. In samenwerking met de beste projectpartners uit ons uitgebreide netwerk zijn we vertegenwoordigd in al onze projecten. Het succes van Rosewood Group is gebouwd rond één kernconcept: Partnerschap. De relaties die we hebben opgebouwd met invloedrijke individuen, family offices, bedrijven en fondsen hebben ons voorzien van diepgaande expertise in de branche en toegang tot belangrijke investeringsmogelijkheden. Dankzij onze sterke samenwerkingsverbanden met investeerders hebben we kapitaal kunnen inzetten in al onze vastgoedkansen.

Rob Vosters

Rob Vosters

Managing Partner

Rob Vosters is een gepassioneerde vastgoedondernemer met een open geest en hart voor gezondheidszorg en huisvesting, financiële dienstverlening en proptech. Voordat hij partner werd bij Alliance Group (nu Berkley Investments), startte hij zijn carrière als research analist bij Troostwijk Real Estate, waarna hij Senior Investment Consultant werd bij Colliers International. Samen met Eugen Kool leidt hij nu Rosewood Real Estate. Hij heeft een master in Real Estate & European Planning

Eugen Kool

Eugen Kool

MANAGING PARTNER

Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw- en vastgoedsector heeft Eugen Kool als CFO/CEO gewerkt voor bedrijven zoals MAB, TCN, ASVB/ISH en Property Match. Als gecertificeerd registeraccountant vervult hij momenteel de rol van COO binnen Rosewood Real Estate. Hij geeft het goede voorbeeld om de operationele processen te handhaven en richt zich verder op project- en business development. Samen met Rob Vosters leidt hij Rosewood Real Estate. Hij is gedreven om de samenwerking met best-in-class specialisten te faciliteren.

Mike van Esdonk

Mike van Esdonk

INVESTMENT

Als recent afgestudeerde Master in Real Estate is Mike van Esdonk binnen Rosewood Real Estate als Investment Manager verantwoordelijk voor het beoordelen van investeringskansen, het begeleiden van due diligence-processen bij aan- en verkopen, het beheren van een deel van de bestaande vastgoedportefeuille en het ondersteunen van de ontwikkelingsafdeling. Met veel enthousiasme en toewijding past Mike zijn kennis van vastgoed toe op commercieel, financieel, juridisch en technisch gebied.

Eric Bosmans

Eric Bosmans

FINANCE MANAGER

Eric Bosmans is een gedreven, no-nonsense en breed georiënteerde financiële professional. Afgestudeerd in Bedrijfseconomie in Eindhoven en gecertificeerd controller (QC). Eric heeft ruim tien jaar ervaring in de vastgoedsector. Hij heeft toegevoegde waarde als natuurlijke eigenschap, werkt gestructureerd, is analytisch sterk en weet door een proactieve pragmatische houding snel tot oplossingen te komen.

Corné Zijlmans

Corné Zijlmans

DEVELOPMENT

Corné Zijlmans is een toegewijde partner met een uitgebreid netwerk die een grote passie heeft voor het ontwikkelen van unieke, innovatieve en duurzame architectuur die past in een goed doordacht concept. Binnen Rosewood Real Estate weet hij bestaand vastgoed of bestaande gebieden om te zetten naar nieuwe en duurzame woon- en zorgconcepten die passen bij de toekomst. Hij hecht veel waarde aan zijn betrokkenheid bij de maatschappij en het onderwijs.

Petra van Dijken

Petra van Dijken

MANAGEMENT ASSISTANT

Petra van Dijken is de perfecte managementassistente, die hard werken combineert met humor en persoonlijke aandacht. Ze heeft zich ontwikkeld van afdelingssecretaresse tot managementassistente. Als gecertificeerd personal trainer voegt ze extra waarde toe aan het team door hen te stimuleren een gezonde geest te combineren met een gezond lichaam.

Regi van Herk

Regi van Herk

JUNIOR INVESTMENT MANAGER

Regi van Herk is een enthousiaste en ambitieuze young professional. Afgestudeerd in Eindhoven in vastgoed & makelaardij begint ze haar carrière bij Rosewood als junior investment manager. Gretig, kritisch als het nodig is en open minded is zij een aanwinst voor het team.

Stan Kleuskens

Stan Kleuskens

INVESTMENT MANAGER

Met een achtergrond in vastgoedstudies begon Stan zijn carrière als analist bij een vastgoedbeleggingsmaatschappij. Als Investment Manager bij Rosewood is Stan verantwoordelijk voor het beheer van een deel van de bestaande portefeuille, terwijl hij ook nieuwe investeringsmogelijkheden analyseert en structureert. Met een gestructureerde en analytische aanpak, gekoppeld aan passie voor zijn werk, zet hij zich in voor alle interessante investeringen die Rosewood doet!