Over Rijnstate

Rosewood heeft een deel van het Rijnstate Ziekenhuis in Zevenaar verworven door middel van een sale-and-lease-back overeenkomst. Gedurende de resterende huurperiode wordt de planning van de herontwikkeling gemaakt.

Het wordt bijvoorbeeld een eerstelijns zorghotel met 58 eenheden. Ook realiseert Rosewood een nieuw gebouw met 48 zorgappartementen en 30 psycho-geriatrische woningen op het parkeerterrein van het ziekenhuis.

Visie

Rosewood’s strategische acquisitie van een deel van het Rijnstate ziekenhuis in Zevenaar door middel van een sale-and-lease-back overeenkomst markeert een belangrijke stap in haar inspanningen om de gezondheidszorg uit te breiden. De overname is niet alleen een waardevol object, maar vormt ook de basis voor een uitgebreid herontwikkelingsplan. Gedurende de resterende huurperiode, zal Rosewood zorgvuldig de transformatie van deze ruimte plannen in een vooruitstrevend eerstelijns zorg hotel met 58 units, dat tegemoet komt aan een breed scala van zorgbehoeften.

"Het Rijnstate Ziekenhuis belichaamt onze toewijding aan baanbrekende moderne zorgoplossingen die prioriteit geven aan het welzijn en comfort van patiënten."

Rob Vosters

Uitbreiding

Daarnaast, als onderdeel van haar innovatieve aanpak, is Rosewood van plan om een nieuw gebouw te bouwen op de parkeerplaats van het ziekenhuis, waarin 48 moderne zorgappartementen en 30 gespecialiseerde psycho-geriatrische woningen zullen worden ondergebracht. Deze ontwikkelingen weerspiegelen niet alleen Rosewood’s toewijding om te voldoen aan de veranderende eisen van de gezondheidszorg, maar tonen ook haar toewijding aan het leveren van state-of-the-art faciliteiten die prioriteit geven aan het welzijn en comfort van de patiënt.

Vorig project

Volgend project