Over Bergeijk

Als gevolg van de toenemende vergrijzing zal de vraag naar zorgwoningen in Nederland de komende decennia sterk toenemen. Ook voor Bergeijk wordt een sterke toename van de vraag naar zorgwoningen voorspeld. Het object is gelegen in Bergeijk, aan de Kennedylaan 8. Het medisch centrum “Daalakker” bevindt zich in dezelfde straat en is op loopafstand bereikbaar. Het centrum van Bergeijk is binnen 10 minuten loopafstand te bereiken.

Gebouw

Het perceel waarop de aanwinst staat, wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van veel ruimte en groen. Het gebouw heeft een moderne uitstraling met veel glas. Door de grote hoeveelheid daglicht hebben de bestaande ruimtes een lichte en ruimtelijke uitstraling.

"Bergeijk biedt een moderne, lichte omgeving te midden van groene ruimten en biedt comfortabele zorgwoningen voor de toenemende vergrijzing"

Eugen Kool

Locatie

Bergeijk onderscheidt zich door de unieke ligging op een ruim perceel met veel groen. Het moderne architectonische ontwerp van het gebouw, met veel gebruik van glas, draagt niet alleen bij aan de esthetische aantrekkingskracht, maar zorgt ook voor een maximale natuurlijke lichtinval in de binnenruimtes. Deze nadruk op daglicht creëert een sfeer van openheid en luchtigheid, wat bijdraagt aan een comfortabele en uitnodigende omgeving voor de bewoners.

Volgend project