Gezondheidszorg

Groningen

Voor een van haar partners verwierf Rosewood een immense portefeuille van 726 zorgeenheden in zorgcomplexen en 259 seniorenwoningen. De activa bevinden zich op zes verschillende locaties in de provincie Groningen.

Rosewood verzorgt momenteel het projectmanagement voor de noodzakelijke revitalisatie van de tehuizen en zorgcomplexen. Door de demografische ontwikkelingen is de vraag naar seniorenwoningen en zorgcomplexen groot en neemt nog steeds toe, waardoor het aanbod geen gelijke tred kan houden.

"Rosewood is toegewijd aan het revitaliseren van zorg- en seniorenwoningen om aan de toenemende vraag in Groningen te voldoen."

Eugen Kool

Onze aanpak

De zorgwoningen van Rosewood zijn ontstaan als oplossing voor de groeiende vraag naar seniorenwoningen en zorgcomplexen als gevolg van demografische veranderingen. Deze stijging in de vraag, die voor veel aanbieders een uitdaging is geweest om bij te blijven, heeft een betrouwbaar antwoord gevonden in de goed beheerde zorgwoningen van Rosewood. Rosewood garandeert zorg van hoge kwaliteit voor senioren, waardoor hun zorgcentra een vitaal onderdeel vormen van het aanpakken van deze dringende uitdaging.

Vorig project

Volgend project